Het Nieuwe Werken (HNW)
No child categories were found.

Articles in "Het Nieuwe Werken (HNW)"

HP Slate

HP Slate2 De HP Slate 2 Tablet PC is direct in te zetten bij bedrijven en branches als onderwijs, zorg, overheid en detailhandel, waar werknemers regelmatig buiten de organisatiemuren werken. Met een volledige Microsoft Windows® omgeving kunnen PC-profess

HP Folio 13 Ultra Notebook

​Alles over de HP Ultrabook™ Folio13De HP Ultrabook™ Folio13is dun en licht, heeft een bijzonder lange levensduur van de batterij (tot 9.5 uur werken), krachtige beveiligingsopties en een snel reagerende Solid State Drive voor de ultieme mobiele ervarin