Views: 1369
Attachments: 2
Related Articles: 4
Not Helpful: 0
File Attachments
2 attachments were found.
Datasheet HP...
Persbericht ...

HP Slate

• Author: Hans Noort
  • Create Time: 05/22/2012 14:47:07
  • Last Update Time: 05/22/2012 14:47:07

HP Slate2

De HP Slate 2 Tablet PC is direct in te zetten bij bedrijven en branches als onderwijs, zorg, overheid en detailhandel, waar werknemers regelmatig buiten de organisatiemuren werken. Met een volledige Microsoft Windows® omgeving kunnen PC-professionals op de 0,68 kg wegende HP Slate 2 Tablet waar dan ook, content creëren, lezen en aanpassen.

HP Slate2 (LG725EA):
Atom Z670 8.9" Touch 2GB 32GB mSSD BT 2C Battery Win 7 PRO 32 1yr Warranty

HP Slate2 (A6M60AA):
Atom Z670 WWAN 8.9" Touch 2GB 64GB mSSD BT 2C Battery Win 7 PRO 32 1yr Warranty

De HP Slate2 wordt zeer compleet geleverd:
  • Docking station (met onder andere 2x usb, HDMI)
  • Beschermhoes (Slate 2 past met hoes in de docking)
  • AC Adaptor
  • Slate pen

De HP Slate 2 Tablet PC is een Windows 7 based tablet en kan niet vergeleken worden met de huidige (consumenten) tablets op de markt. De Slate 2 komt optimaal tot zijn recht in een Windows IT-managed omgeving met inzet van specifieke Windows applicaties. Verder is er veel aandacht besteed aan de duurzaamheid en betrouwbaarheid wat key is in een zakelijke omgeving