Views: 2566
Attachments: 1
Related Articles: 0
Not Helpful: 0
File Attachments
1 attachments were found.
Touchpad-_Ma...

HP TouchPad "The Missing Manual"

• Author: Hans Noort
  • Create Time: 05/22/2012 15:49:47
  • Last Update Time: 05/22/2012 15:57:18
De HP Touchpad was slechts een kort leven beschoren. Snel nadat deze tablet op de markt kwam trok HP de stekker uit dit project, om vervolgens een enorm verkoopsucces te worden t.g.v. de lage prijs waartegen hij daarna verkrijgbaar was. Overigens nooit in Nederland uitgebracht, maar via import kanalen via Duitsland, Frankrijk, Engeland en de VS hebben toch ook enkele Nederlanders dit apparaat weten te bemachtigen.

De HP TouchPad in action tijdens de Ondernemersbeurs te Delft.

Maar niet de prijs alleen maakt deze tablet nog steeds een zeer aantrekkelijke en snelle slate. Vooral de gebruiksvriendelijkheid van het WebOS zorgen voor een prima werkbaarheid, en daar gaat het tenslotte toch om. Een kleine groep ontwikkelaars maakt native apps. voor dit systeem, en ook de Android community doet zeer geslaagde pogingen om ICS, Android 4.0 naar de TouchPad te porten. Gelukkig staan de ontwikkelingen voor dit leuke platform dus nog lang niet stil.

In de bijlage een handige home-brew manual, van een enthousiaste gebruiker, Christian Crawley http://www.cmcawley.co.uk/, Edited by Justin Pot en oorspronkelijk geplaatst op:  http://www.makeuseof.com/