Views: 1391
Attachments: 11
Related Articles: 1
Not Helpful: 0

Info en Datasheet New Fujitsu Q550 Tablet

• Author: Hans Noort
  • Create Time: 05/24/2011 10:24:14
  • Last Update Time: 06/08/2011 22:13:13
De nieuwe STYLISTIC Q550 van Fujitsu is bedoeld voor gebruik door professionals in IT omgevingen van ondernemingen. Het product richt zich zowel op bruikbaarheid, content creatie en samenwerking alsook op beveiliging. De STYLISTIC Q550 beschikt over Windows® 7, een desktop besturingssysteem dat met alle applicaties gebruikt kan worden. Business professionals hoeven niet langer genoegen te nemen met een mobiel besturingssysteem dat te weinig mogelijkheden biedt, alleen te gebruiken is met voorgeschreven software, of dat niet elke type media ondersteunt (zoals Flash).
 Fujitsu Q-550
De STYLISTIC Q550 is eenvoudig te integreren met bestaande IT-infrastructuren en beschikt over een sterke hardware beveiliging die voldoet aan de meest stringente eisen.
Usability
  • Snelle boot volgorde – gebruikers kunnen binnen twee seconden na het opstarten aan het werk.
  • Vingervriendelijke GUI “Fujitsu Infinity Lounge” – aangesloten op Windows® 7 voor gebruiksgemak.
  • Licht in gewicht (tussen 760 en 870g) met speciale antislip laag.
  • Kan aangesloten worden op het netwerk en andere apparaten door middel van Wireless LAN en Bluetooth; 3G en GPS modules zijn optioneel.
  • Batterijduur 8 uur. De batterij kan eenvoudig, zonder dataverlies, vanaf de buitenkant vervangen worden.
Content creation and collaboration
  • Capacitive scherm dat met de vinger of een drukgevoelige pen bediend kan worden.
  • Zowel handschriftherkenning als een toetsenbord op het scherm.10.1” scherm met 1280 x 800 resolutie. Grote kijkhoek beeld met auto-rotatie en automatische aanpassing van de inhoud.
Security
  • Snelle, veilige toegang door middel van vingerafdruksensor of een SmartCard lezer.
  • Uitgebreide, op hardware gebaseerde data-encryptie, veilige toegang tot locale en remote data, en Windows® 7 beveiligingsondersteuning.
  • Geheel versleutelde SSD en optionele TPM module.
  • Advanced Theft Protection van Fujitsu.
Technisch volwassen
De STYLISTIC Q550 slate PC is gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van deze technologie. Het biedt hetzelfde intuïtieve gebruik en gebruikerervaring als consumenten tabletten, maar voegt hieraan de robuuste en veilige mogelijkheden toe die belangrijk zijn voor bedrijfsscenario’s en professioneel gebruik.
 Fujitsu's New Tablet PC

De modellen:

VFYQ5500MF012NL FUJITSU Q550 /30GB SSD/FDE/NO UMTS/CK INT/AC-ADAP  en

VFYQ5500MF021NL FUJITSU Q550 /62GB SSD FDE/UMTS GOBI 3000/TPM/CK INT/AC-ADAP