Views: 1522
Attachments: 0
Related Articles: 0
Feedback: 0
Helpful: 0
Not Helpful: 0
File Attachments
No attachments were found.

Patchtwork

  • Author: Hans Noort
  • Create Time: 12/23/2010 13:48:54
  • Last Update Time: 01/03/2011 17:04:42

Opgeruimd het nieuwe jaar in!!

YouTube http://youtu.be/r-9VZubB1uI

Het nieuwe  ICT- jaar  met een frisse  start  beginnen? Denk dan ook eens aan uw patchkast! U herkent de situatie wel: Druk, druk, druk, wijzigingen doorvoeren, snel even een verbinding maken, een onverwachte verhuizing van een werkplek…..en uw patchkast ziet er in no-time niet meer uit. Zo’n kabel spaghetti is niet alleen een minder fraai gezicht, het vormt ook een risicofactor voor unplanned downtime. 

Zonder duidelijke  naamlabels, kabel kleurcodes en registratie van uw patches, wordt het doorvoeren van een patch een tijdrovende en risicovolle  onderneming, met netwerkstoringen tot gevolg. Bij het voeren van een goede ICT huishouding horen ook zaken die maar al te vaak  blijven liggen want:  “het werkt toch?”, “Doe ik wel  als het rustig  is”, “Geen ervaring mee”  etc.  Hoog  tijd dus om uw patchkast(en) grondig aan te laten pakken

Is er noodzaak toe? Jazeker, vrijwel overal komen wij  aansluitingen tegen die: niet meer gebruikt worden, onbetrouwbaar zijn  door  slechte contacten/connectors, voorzien zijn van  het onjuiste kabeltype ,  onjuiste coderingen, overbodige  lengten, etc. maar vooral onoverzichtelijk zijn.

Zelf doen? Wij denken van niet, want dan had u het allang zelf gedaan.

Uw kabelbedrijf dan? Wij ruimen  tegen veel lagere kosten - en met echte ICT-expertise - uw patchkast niet alleen op, maar inventariseren, registreren, traceren knelpunten en lossen uw huidige en toekomstige  patch problemen op.

Gigabit upgrade noodzakelijk? Dan is het zeker zaak uw patchkast deskundig te laten inspecteren en de juiste voorbereidingen te treffen.

Onze services:

  • Inspecteren en Inventariseren  van uw bestaande patches, ook telefonie
  • Labelen en registreren van de werkplekken, outlets , patchpanelen en patchkabels, indien gewenst tevens opname  in een database/spreadsheet
  • Eventueel vervangen van kabels (met kleur per soort) en achterstallige patch werkzaamheden uitvoeren.
  • Eventueel vervangen van  hubs, switches, routers etc.
  • Aanvullen van  uw vaste bekabeling met (beveiligde) Wireless connecties, Access Points en Routers, al dan niet voorzien van een Management Appliance.

Voor het tarief hoeft u het niet te laten. Hoog tijd dus voor uitbesteding van het betere Patchwork.

PS: Inspectiewerkzaamheden worden uitsluitend onder toezicht van de opdrachtgever verricht

Post Feedback
This article is:
Name: *
Email: *
Comment:
Verification Code: *
*Required Field
Related Articles
No Related Articles were found.
Feedback
No Feedback was found.