Views: 595
Attachments: 0
Related Articles: 0
Feedback: 2
Helpful: 1
Not Helpful: 0
File Attachments
No attachments were found.

Scopul serviciului nostru

  • Author: Butnaru Florin
  • Create Time: 02/27/2011 21:54:33
  • Last Update Time: 08/10/2011 11:15:07
     Prin acest website, noi (MamaiaBooking.com şi partenerii (de distribuţie) afiliaţi) oferim o platformă online prin intermediul căreia hotelurile (inclusiv toate tipurile de cazare temporară) îşi pot promova camerele pentru a fi rezervate, şi prin care vizitatorii website-ului pot face aceste rezervări.
Rezervând o cameră prin MamaiaBooking.com, intraţi într-o relaţie contractuală (care obligă din punct de vedere legal) directă cu hotelul unde faceţi rezervarea. Din momentul în care faceţi rezervarea, noi acţionăm numai ca un intermediar între dvs. şi hotel, transmiţând detaliile rezervării dvs. hotelului relevant şi trimiţându-vă un e-mail de confirmare pentru şi în numele hotelului. Când vă facem serviciul, informaţia pe care o transmitem este bazată pe informaţiile pe care hotelurile ni le transmit nouă. Ca atare, hotelurile primesc un acces la un cont de administrare prin care sunt exclusiv responsabili pentru actualizarea informaţiilor referitoare la preţuri, disponibilitate şi alte informaţii care sunt publicate pe website-ul nostru.
      Deşi utilizăm aptitudini corespunzătoare şi grijă în executarea serviciilor noastre, nu vom verifica dacă şi nu garantăm că toate informaţiile sunt exacte, complete sau corecte, nici nu putem fi făcuţi răspunzători pentru orice eroare (incluzând erori tipografice sau evidente), orice întreruperi (fie că se datorează oricărei defectări (temporare şi/sau parţiale), reparaţii, actualizări sau întreţineri ale website-ului nostru sau altele), pentru informaţii inexacte, înşelătoare sau neadevărate, sau netransmiterea informaţiilor.
Fiecare hotel rămâne responsabil tot timpul pentru exactitatea, integritatea şi corectitudinea informaţiilor (descriptive) (incluzând preţuri şi disponibilitate) prezentate pe website-ul nostru. Website-ul nostru nu constituie şi nu ar trebui să fie privit ca o recomandare sau susţinere a (calităţii, nivelului serviciilor sau clasificarea) oricărui hotel care este disponibil. Serviciile noastre sunt disponibile exclusiv pentru utilizarea personală şi non-comercială. De aceea, nu aveţi permisiunea de a revinde, deep-link, folosi, copia, monitoriza (de ex. spider, scrape), afişa, salva sau reproduce orice conţinut sau informaţie, software, produse sau servicii disponibile pe website-ul nostru pentru orice activitate sau scop comercial sau competitiv.
Post Feedback
This article is:
Name: *
Email: *
Comment:
Verification Code: *
*Required Field
Related Articles
No Related Articles were found.
Feedback
2 piece(s) of feedback were found. 1 were marked helpful.
Razvan   08/29/2011 12:11:37  
[Comment Only]   <p><span style="color: #ff6600;">Toate rezervarile facute pe site-ul nostru sunt confirmate in timp real.</span></p><p>Garantarea rezervarii o face clientul, prin platirea unui procent din rezervare conform politicilor hotelului prin "Transfer bancar" sau "carte de credit". </p>
adrian   08/10/2011 14:07:48  
[Helpful]   <p>nu sinteti in stare sa garantati o rezervare in timp real !</p><p>nu aveti un rost pe piata de rezervari online daca nu va asumati responsabilitatea contractului.</p><p> </p><p>NU NOI MAI APELA NICIODATA SITE Dv.</p><p>Nu recomand nimanui !</p>