Views: 691
Attachments: 0
Related Articles: 0
Feedback: 0
Helpful: 0
Not Helpful: 0
File Attachments
No attachments were found.

Termeni şi Condiţii de Garantare

  • Author: Butnaru Florin
  • Create Time: 02/27/2011 22:19:42
  • Last Update Time: 02/27/2011 22:19:42
1. Deoarece preţurile hotelurilor se pot schimba frecvent, trebuie să ne contactaţi prompt prin e-mail office@mamaiabooking.com , dar în orice caz în termen de 24 de ore de când aţi făcut rezervarea prin MamaiaBooking.com. E-mailul dvs. ar trebui să includă următoarele informaţii: numele dvs., numărul rezervării prin MamaiaBooking.com şi website-ul unde este disponibil cel mai mic tarif. E-mailurile incomplete sau neclare nu vor fi luate în considerare.

2. Garanţia nu se aplică rezervărilor pentru aceeaşi zi.

3. Garanţia se aplică numai relativ la un tarif mai mic care este disponibil online. Tariful mai mic online trebuie să fie rezervabil atunci când MamaiaBooking.com vă validează cererea, într-un termen de 24 de ore, poze ale ecranului nu sunt acceptate ca dovadă.

4. Tariful mai mic trebuie să fie găsit online pentru o cameră echivalentă la acelaşi hotel la care aţi rezervat prin MamaiaBooking.com, cu aceleaşi date de sosire şi pecare, şi cu aceleaşi condiţii de rezervare.

5. Tariful mai mic trebuie să fie în aceeaşi valută.

6. MamaiaBooking.com vă va oferi acelaşi preţ numai dacă rezervarea dvs. prin noi a fost finalizată şi nu a fost anulată sau supusă neprezentării.

7. Dacă cererea nu are succes şi nu este în conformitate cu termenii şi condiţiile noastre de garantare a celui mai mic tarif, sunt aplicabile termenii şi condiţiile noastre de rezervare, inclusiv politica de anulare.

8. ˝Garanţia celui mai mic preţ˝ nu se aplică la camerele de hotel cumpărate cu preţuri de membru, sejururi frecvente, puncte de loialitate sau alte programe de tip recompensă sau promoţii speciale ale hotelului unde rezervarea a fost făcută.
Post Feedback
This article is:
Name: *
Email: *
Comment:
Verification Code: *
*Required Field
Related Articles
No Related Articles were found.
Feedback
No Feedback was found.